Powered by Blogger.
RSS

4 Petua Menghasilkan Cheese Tart Yang Gebu Dan Sedap

Cheese Tart kini sudah mula menjadi makanan feveret di kalangan rakyat jelata. Keenakkan dan kecomelan Cheese Tart merupakan antara penarik utama menjadikan Cheese Tart laris di pasaran sekarang. Tetapi malangnya kadang kala kecomelan Cheese Tart yang anda beli tidak sesedap yang di sangka dan inilah yang membuatkan anda nekad mahu membuat Cheese Tart sendiri.

4 petua menghasilkan cheese tart yang gebu dan sedap

Tetapi bagaimana untuk membuat Cheese Tart yang sedap dan gebu seperti yang anda idamkan? Ok di sini kami dedahkan 4 petua menghasilkan Cheese Tart yang gebu dan sedap.


1. Tart shell yang sedap mesti di hasilkan dari margerin dan bukan dari mentega. Ada beza antara Tart Shell margerin dengan mentega.

2. Jangan putar krim keju pada suhu bilik, kalau putar juga memang Cheese Tart anda takkan segebu yang anda impikan.

3. Sebaiknya putar krim keju antara 30 hingga 45 minit selepas ia di keluarkan dari peti sejuk. Teknik ini akan membantu krim keju itu menghasilkan Cheese Tart yang gebu.

4. Telur pula mestilah segar dan dari gred terbaik. Jangan kedekut sangat kalau nak buat untuk makan sendiri kan. Seeloknya guna selepas ianya di keluarkan dari peti sejuk.

Semoga 4 petua menghasilkan Cheese Tart yang gebu dan sedap ini dapat membantu anda sedikit sebanyak dalam merealisasikan impian anda.


TETAPi jika Cheese Tart yang anda buat tak juga gebu dan tak sedap, kami sarankan anda DOWNLOAD Ebook Kuih Cheese Tart Sedap Buat Anda ini.


Anda akan di tunjukkan cara membuat kulit tart, penyediaan filing cream cheese, proses membakar tart dan juga hiasan tart dengan gambar yang detail dan termasuk juga tentang kos kos dan bahan bahan yang anda perlukan di dalam proses penyediaan. Di samping mengandungi resepi membuat 4 jenis tart iaitu Bluberry Cheese Tart, Tart Telur, Tart Coklat dan juga Tart Buah Buahan.


Jangan berlengah lagi, DOWNLOAD Ebook Kuih Cheese Tart Sedap Buat Anda ini 
sekarang juga!!!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

1 comments:

nur misuarni said...

As salam, sis.
Macam mana nak dapatkan cheesetart yg membukit ya?
Terima kasih.

Post a Comment

Dafar Percuma

Nak Tahu Rahsia Resepi Cheese Tart Juma?

Rasa malaysia